27 okt. Webinar: waarom je circulair moet ondernemen om toekomstbestendig te zijn | VNO NCW Groene Groeiers Overslaan en naar de inhoud gaan

27 okt. Webinar: waarom je circulair moet ondernemen om toekomstbestendig te zijn

Waar: Online. Vlak voor het webinar ontvang je een link tot deelname
Wanneer: woensdag 27 oktober 2021
Tijd: 09:30 uur - 11:00 uur

Als groene groeier stond je door de corona-pandemie zeer waarschijnlijk voor nieuwe uitdagingen. Ineens merkte je bijvoorbeeld dat inkooprijzen stegen. Of dat bepaalde grondstoffen niet meer geleverd werden. En dat zorgde voor vertraging voor jouw eindproduct. Hoe bereid je je voor op de toekomst – zodat jouw onderneming nét wat beter bestand is tegen onverwachte ontwikkelingen?

Waarom dit interessant is voor jou
Samen met RVO organiseert het netwerk Groene Groeiers van VNO-NCW en MKB NL een webinar op woensdag 27 oktober 2021. We praten je bij over waarom het belangrijk is om jouw business circulair te maken, zodat deze ook in de toekomst nog kan blijven bestaan. Raak geïnspireerd door verschillende experts en ervaren ondernemers. En ontdek waarom specifiek circulair ondernemen jouw business gaat helpen.

Bekijk alvast de tips in deze video van groene groeier Marc van der Heijden, een van de sprekers (circa 1 min.). 

Aan het woord
- Opening door Sandra Kolodzinskyi, RVO.
- Erin Troost, vanuit het Versnellingshuis Nederland circulair!
- Groene groeier Marc van der Heijden is directeur bij TRIBOO. Het bedrijf zag kansen om massieve meubelpanelen minder zwaar te maken en ontwikkelde een gezonder en lichter alternatief voor onder andere circulaire kantoorinrichtingen en keukens.
- Marcelien Bos – de Koning is Chef de Emission bij NOC-NSF in Parijs geeft haar reflecties: als Olympisch zeilster heeft ze de wereld gezien en het klimaat zien veranderen.
- Aernout Dijkstra – Integrator en Sustainability Expert bij Bugaboo. Aernout zal toelichten hoe het bedrijf zijn wielen circulair laat draaien.

Meld je aan via deze link.

Aanmelden

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, duurzame innovaties en online evenementen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.