28 nov-3 dec. Handelsmissie watermanagement naar Oman en Saoedi-Arabië | VNO NCW Groene Groeiers Overslaan en naar de inhoud gaan

28 nov-3 dec. Handelsmissie watermanagement naar Oman en Saoedi-Arabië

Waar: Oman en Saoedi-Arabië
Wanneer: 28 november 09.00 uur - 3 december 17.00 uur

Ben je als groene groeier actief in de watersector en biedt jouw bedrijf innovatieve oplossingen aan op het gebied van afval- en drinkwatermanagement, waterbeheer en ontzilting? Wil je handelscontacten leggen en zakendoen in Oman en Saoedi-Arabië? Neem dan van 28 november tot en met 3 december deel aan de fysieke handelsmissie naar deze 2 Golfstaten.

De Golfregio is door het Water Resources Institute (WRI) erkend als regio met het hoogste risico op waterstress in 2040. Alle 6 Golfstaten in het gebied hebben te maken met grote waterschaarste. Ze worden in een onderzoek van het WRI in de top-10 geplaatst als het gaat om 'water stress by country 2040'. Oman en Saoedi-Arabië kijken met veel interesse naar Nederland voor innovatieve wateroplossingen.

Tijdens deze handelsmissie heb je ruime gelegenheid om te netwerken met potentiële klanten, zakenpartners en publieke stakeholders. Je krijgt een update over trends, marktkansen en voorbeeldprojecten. Voor kansen in de watersector wordt in deze missie specifiek gekeken naar watermanagement, drinkwatertechnologie en afvalwatertechnologie.

Waarom deelnemen?
Tijdens deze missie:

- krijg je inzicht in je marktkansen in Oman en Saoedi-Arabië op bovenstaande thema's;
- kom je in contact met nieuwe potentiële partners en klanten;
- kun je je eigen contacten weer eens fysiek ontmoeten;
- krijg je inzicht in hoe jouw bedrijf kansen kan benutten op deze markten. Dit aan de hand van concrete voorbeeldprojecten;
- profiteer je van het netwerkeffect van samen optrekken met andere Nederlandse bedrijven die gericht zijn op markten in de Golfregio;
- kun je consortia vormen door publiek-private samenwerkingen aan te gaan die zeker in deze regio van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Aanmelden

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, duurzame innovaties en online evenementen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.