28 okt. Oostland: Verbouwen voor de toekomst | VNO NCW Groene Groeiers Overslaan en naar de inhoud gaan

28 okt. Oostland: Verbouwen voor de toekomst

Waar: Houweling International B.V.
Wanneer: 28 oktober
Tijd: 16.00uur

Hoe maak jij je bedrijf als groene groeier klaar voor de toekomst? Waar investeer je in en waarin niet? Laat je inspireren door de ervaringen van andere ondernemers met het verduurzamen van hun bedrijf en omgeving.

Tijdens het bedrijfsbezoek bij Houweling International in Bleiswijk gaan we op onderzoek uit naar die duurzame investeringen. Gijs van der Helm, voorzitter van VNO-NCW Oostland, zal de bijeenkomst openen en toelichten hoe VNO-NCW Oostland inspeelt op duurzame ontwikkelingen in de regio. Marc Houweling, directeur-grootaandeelhouder van Houweling International, vertelt daarna over de transities op zijn bedrijfslocatie. Hij heeft onder meer een recyclestraat voor industriĆ«le verpakkingen gerealiseerd. Jan-Willem van den Beukel, wethouder Lansingerland, zal uitleggen hoe de gemeente de ontwikkeling naar toekomstbestendige bedrijven en bedrijventerreinen stimuleert.

Na de sprekers volgt een exclusieve rondleiding door het bedrijf van Marc Houweling, groene groeier van het eerste uur. Een voorproefje krijg je in deze video (3.38 min). Tijdens de bijeenkomst zal Gijs van der Helm een nieuw duurzaamheidsinitiatief presenteren. 

Vanaf 17.30 uur vindt er een borrel plaats en is er tijd om uitgebreid na te praten en ideeĆ«n uit te wisselen. 

Wij zien jullie graag op 28 oktober om 16.00 uur bij Houweling International.

Meer info? Zie deze link.

Aanmelden

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, duurzame innovaties en online evenementen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.