De transitie naar een circulaire economie | VNO NCW Groene Groeiers Overslaan en naar de inhoud gaan

De transitie naar een circulaire economie

Datum: 15 april 2021
Tijd: 16.00-17.30 uur

De transitie naar een circulaire economie, iedereen heeft het erover. Groene groeiers spelen een cruciale rol in deze transitie én het gaat iedereen aan, want het is urgent, het biedt kansen en alleen gezamenlijk kunnen we slagen. Maar wat gebeurt er eigenlijk - heel praktisch gezien - in de provincie Noord-Holland op weg naar een circulaire economie? Op donderdag 15 april aanstaande van 16.00 uur tot 17.30 uur nemen we je daarin tijdens het online Circulair Event graag mee. We nodigen je uit om op donderdag 15 april aanstaande online aan te schuiven.

Programma
Tijdens het plenaire deel van 16.00 tot 17.00 uur spreekt Zita Pels met inspirerende gasten: Yousef Yousef, voorzitter van het VNO-NCW netwerk Groene Groeiers en directeur-grootaandeelhouder van LG Sonic, Anne Mieke van der Werf en directeur Business Development InvestNL. Tijdens dit uur schuiven daarnaast een aantal Noord-Hollandse ondernemers aan om je mee te nemen in hun reis richting circulair ondernemen. Zij gaan in op wat zij hebben bereikt en geleerd en waar ze tegenaan zijn gelopen. Samen bespreken de gasten wat er nodig is om een stap verder te komen in de transitie naar een circulaire economie en welke acties we op de korte termijn gezamenlijk kunnen doen. Na 17.00 uur is er ruimte om in breakout-sessies met elkaar in gesprek te gaan.

Meer informatie en aanmelden? Zie deze link.

Aanmelden

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, duurzame innovaties en online evenementen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.