Een groen dak: waarom een slimme investering | VNO NCW Groene Groeiers Overslaan en naar de inhoud gaan

Een groen dak: waarom een slimme investering

Het ondernemerschap op bedrijventerreinen levert een grote bijdrage aan de Nederlandse economie. Bedrijventerreinen moeten toekomstbestendig ingericht worden, met aandacht voor energiebesparing en circulariteit. Klimaat-adaptieve maatregelen, zoals groene daken, zijn aan een opmars bezig. Het groene dak op een bedrijfspand biedt veel voordelen, niet alleen op het vlak van duurzaam ondernemen maar ook economisch.

Wat zijn de voordelen van het groene dak en is het voor jou als groene groeier de moeite waard om erin te investeren? Vind de voordelen van groene daken in dit whitepaper.

Hoe pak je het vergroenen van jouw bedrijventerrein aan op een realistische manier? Over dit thema organiseren het netwerk Groene Groeiers van VNO-NCW en MKB-Nederland en IVN, het instituut voor natuureducatie, een inspiratiebijeenkomst op 28 september van 16.00-19.00 uur. Meld je aan!

 

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, duurzame innovaties en online evenementen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.