EIT RawMaterials geopend | VNO NCW Groene Groeiers Overslaan en naar de inhoud gaan

EIT RawMaterials geopend

EIT RawMaterials verbindt belanghebbenden uit verschillende delen van de grondstoffenwaardeketen en creĆ«ert zo een unieke samenwerkingsomgeving voor baanbrekende innovaties en radicaal nieuwe manieren om uitdagingen op het gebied van grondstoffen aan te pakken. EIT RawMaterials telt meer dan 120 toonaangevende bedrijven, universiteiten en onderzoeksinstellingen, en nog eens 190 projectpartners die betrokken zijn bij het indienen van projecten.

Als groene groeier is het mogelijk om nieuwe projectvoorstellen in te dienen die een aanzienlijke impact zullen hebben op het concurrentievermogen van de Europese industrie, de innovatiecapaciteit en het menselijk kapitaal, en die studenten en ondernemers in staat zullen stellen om de circulaire economie te bevorderen en bij te dragen tot de verwezenlijking van de EU-doelstellingen in het kader van de Green Deal.

De oproep voor projecten in 2022 is nu geopend. Meer informatie? Zie deze link.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, duurzame innovaties en online evenementen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.