Event: De wereldwijde en economische gevolgen van de Amerikaanse verkiezingen | VNO NCW Groene Groeiers Overslaan en naar de inhoud gaan

Event: De wereldwijde en economische gevolgen van de Amerikaanse verkiezingen

Datum: 5 november 2020

Tijd: 14.00 uur - 15.00 uur

De uitslag van de Amerikaanse verkiezingen heeft een impact die wereldwijd merkbaar is. Dit geldt voor alle aspecten van de samenleving, maar vooral voor de economie en de wereldhandel. In samenwerking met WTC NL organiseert NL in Business een livestream discussie na de verkiezingen op 5 november, direct na de publicatie van de verkiezingsuitslag. Sprekers zijn onder andere Yousef Yousef (voorzitter Groene Groeiers netwerk) en Willem Post (historicus en Amerika-deskundige).

Tijdens deze discussie zullen experts de Amerikaanse verkiezingen analyseren en de verwachte economische en handelsgevolgen bespreken. Hierdoor krijg je als Groene Groeier een beeld hoe de verkiezingen de (mondiale) economie en daarmee jouw bedrijf zouden kunnen be├»nvloeden.

Programma
Moderator & discussieleider: Sophie Derkzen

Sprekers 
Pete Hoekstra - US Ambassadeur
Willem Post - Historicus en Amerika-deskundige
Bert Colijn - ING-econoom
Yousef Yousef - CEO LG Sonic

Aanmelden? Zie deze link.

Aanmelden

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, duurzame innovaties en online evenementen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.