Event: Upstream Festival | VNO NCW Groene Groeiers Overslaan en naar de inhoud gaan

Event: Upstream Festival

Er wordt hard gewerkt om de economie te veranderen. Het moet duurzamer, digitaler, meer circulair en inclusief. Daarom lanceert de regio Rotterdam, Den Haag en Delft gezamenlijk Upstream, een platform én zevendaags festival - van 21 tot en met 27 september - rond de nieuwe economie, waarbij ontmoeten, uitdagen, verbinden en inspireren centraal staan. Veelbelovende startups, waaronder Groene Groeier SKOON Energy, zijn spreker op het festival. Daarnaast zal VNO-NCW Rotterdam een workshop organiseren.

Upstream faciliteert een intensieve samenwerking en uitwisseling van kennis en netwerken tussen een groot aantal co-creators door het hele jaar on- en offline kennissessies, keynotes en workshops te organiseren via een online platform. Daarnaast is er vanaf september jaarlijks het Upstream Festival, waarbij zeven dagen lang alle ogen gericht zijn op de innovatieve en impactvolle ontwikkelingen in de regio en daarbuiten. 

Eerste sprekers bekend, voorinschrijving geopend
Upstream heeft voor het festival, dat zowel live als online te volgen is, een line-up van innovatieve top denkers uitgenodigd om hun visie op deze nieuwe economie te delen. De eerste namen uit het veelzijdige programma zijn onder anderen Katherine Trebeck (Oxfam), Suzanne Lee (Biophillia, BioDesigner), Ted Howard (Democracy Collaborative) en Tim Houter (Hardt - Hyperloop).

Meer sprekers, onderwerpen, programma’s en partners worden in de komende weken bekend gemaakt op www.upstreamfestival.com, waar vanaf deze week ook de voorinschrijving voor het festival geopend is.

Meer lezen? Zie deze link.

Aanmelden

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, duurzame innovaties en online evenementen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.