Festival van de toekomst | VNO NCW Groene Groeiers Overslaan en naar de inhoud gaan

Festival van de toekomst

Datum: 11 februari 2021

Ondernemers, kunstenaars, wetenschappers en beleidsmakers gaan op 11 februari 2021 samen aan de slag met nieuwe innovatieve oplossingen voor grote maatschappelijke uitdagingen. Op die datum organiseert de provincie Zuid-Holland een nieuwe editie van het Festival van de Toekomst: The Next Level. Passend bij deze tijd vindt het festival volledig online plaats.

Gedeputeerde Adri Bom-Lemstra (Economie en Innovatie): “Als drukbevolkte provincie staan we voor flink wat opgaven. We hebben woningen nodig, het liefst op een duurzame manier gebouwd in een omgeving die gezond is. We zoeken naar nieuwe manieren van vervoer en gaan voor schone energie. Gelukkig vind je in Zuid-Holland alle topsectoren waar we innovaties kunnen testen en toepassen. Samenwerken is hierbij het sleutelwoord. Dit gebeurt ook al volop, en als provincie ondersteunen we daarbij graag. Ik zie uit naar het festival waar we nieuwe stappen zullen zetten in deze samenwerking. Dan ontstaat échte innovatie.”

Meer informatie over aanmelden volgt zo snel mogelijk.

Aanmelden

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, duurzame innovaties en online evenementen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.