Het Versnellingshuis lanceert Circulair met Spoed | VNO NCW Groene Groeiers Overslaan en naar de inhoud gaan

Het Versnellingshuis lanceert Circulair met Spoed

Circulair ondernemen is de toekomst. Toch is het soms lastig om innovatieve circulaire ideeën succesvol toe te passen in je bedrijf. Je komt als ondernemer barrières tegen en die roepen vragen op. Daarom organiseert het Versnellingshuis van 11 t/m 15 mei Circulair Met Spoed. Een week lang staan zij online voor jou klaar om je binnen vierentwintig uur te voorzien van antwoord op jouw circulaire vraag. Het Versnellingshuis is een initiatief van VNO-NCW, MKB Nederland, Ministerie Infrastructuur en Water, MVO Nederland, Het Groene Brein en Circular Hotspot en wil de ontwikkeling naar een circulaire economie versnellen. De Groene Groeiers zijn verbonden aan het Versnellingshuis.

Het Versnellingshuis bestaat uit een team van experts met elk hun specialisme op het gebied van circulair ondernemen. Tijdens Circulair Met Spoed willen ze jou graag zo snel mogelijk helpen. Stel deze week jouw vraag op LinkedIn en ontvang binnen vierentwintig uur een reactie.

Hoe werkt het?
Je kunt van 11 t/m 15 mei je vraag stellen op deze LinkedInpagina. Bovenaan deze pagina vind je een Circulair Met Spoed-post. Hieronder kun je je vraag delen. Een team van experts gaat dan voor je aan de slag en geeft binnen vierentwintig uur reactie op jouw vraag.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, duurzame innovaties en online evenementen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.