Hoe creëer je met SDG’s waarde voor je bedrijf? | VNO NCW Groene Groeiers Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoe creëer je met SDG’s waarde voor je bedrijf?

Datum: 25 september 2020

Tijd: 12.30uur – 13.45uur

De SDG Action Day keert op 25 September 2020 terug – dit jaar in virtuele setting. Samen met young professionals, CEO’s, studenten, visionairs en experts komen we online samen voor inspiratie, nieuwe samenwerkingen en actieplannen om aan de slag te gaan met de 17 Sustainable Development Goals. Bevestigde sprekers zijn Stientje van Veldhoven (Staatssecretaris Infrastructuur en Waterstaat), Feike Sijbesma (speciaal gezant Coronacrisis, oprichter SDG Nederland), Sharon Pieksma (Miss Nederland en VN Ambassadeur), en Sandra Pellegrom (Nationaal SDG Coordinator).  De dag wordt voorgezeten door Talitha Muusse.  

Er zijn 3 workshop rondes gedurende de dag. Tijdens workshop ronde 2 gaan we vanuit het Groene Groeiers netwerk in op de vraag: Hoe creëer je met SDG’s waarde voor je bedrijf? (zie link). Ondernemers willen graag bijdragen aan de Sustainable Development Goals van de United Nations. Als mens wil je een betere wereld, als werkgever wil je aantrekkelijk zijn voor jonge talenten en als ondernemer zoek je naar rendabele business cases. Uit divers onderzoek blijkt dat investeren in de SDG’s ook in economische zin het meervoudige kan opleveren. Maar hoe realiseer je die toegevoegde waarde in je eigen bedrijf? Met een stappenplan en praktijkverhalen krijg je daar in deze workshop antwoord op. Sprekers zijn o.a. Yousef Yousef (voorzitter VNO-NCW netwerk Groene Groeiers), Willemijn Wortelboer (eigenaar van RAW Paints) en Filip Caeldries en Björn Peters van TIAS. Deze workshop is specifiek voor eigenaren en directeuren van kleine en middelgrote bedrijven (mkb).

Meer informatie en tickets? Zie deze link.

Aanmelden

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, duurzame innovaties en online evenementen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.