Inschrijven voor GO!-NH 2022 nu mogelijk | VNO NCW Groene Groeiers Overslaan en naar de inhoud gaan

Inschrijven voor GO!-NH 2022 nu mogelijk

Wil jij als groene groeier bijdragen aan een schone, duurzame en gezonde wereld? Dan weet je als geen ander hoe lastig het soms kan zijn om je idee of product aan de man te brengen. Provincie Noord-Holland heeft het GO!-NH versnellingsprogramma ontwikkeld om je te helpen bij het op de markt brengen en opschalen van jouw innovatieve, duurzame product of dienst. 

GO!-NH biedt drie verschillende trajecten die aansluiten bij de fase en omvang waarin je bedrijf zich bevindt: het Accelerator traject voor startups, het Growth traject voor bedrijven die in de volgende fase zitten en willen groeien, en het Scale traject voor scale-ups en grotere MKB bedrijven die nieuwe markten aan willen boren.

In 3 tot 6 maanden word je verder geholpen met trainingen, tools en professionele coaching door experts. GO!-NH zorgt er ook voor dat je jouw innovatie kunt presenteren aan serieuze investeerders, partners, potentiële klanten en andere relevante partijen in de markt.

Vanaf februari 2022 kun je meedoen met de programma’s Accelerator of Growth. Meer informatie? Zie deze link.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, duurzame innovaties en online evenementen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.