Match: de start(-up) naar groots! | VNO NCW Groene Groeiers Overslaan en naar de inhoud gaan

Match: de start(-up) naar groots!

Nederland heeft alles in huis om koploper te worden in digitalisering en nieuwe technologie├źn. Innovatieve start-ups zijn daarbij een belangrijke motor voor vernieuwing en dynamiek in de economie. Ze ontwikkelen technologie├źn en businessmodellen die disruptief zijn en bestaande systemen en markten uitdagen. Dat geeft zuurstof aan de innovatie in een land en we hebben tal van 'parels' in huis waar we trots op kunnen zijn.

Nederland kent een hoge dichtheid van corporates per vierkante meter die kunnen bijdragen aan een slimmer, sterker, sneller en duurzamer start-up-ecosysteem. CoSta helpt corporates en start-ups daarom om met elkaar in verbinding te komen en zo elkaars potentie en kracht te versterken, zodat een dynamisch systeem ontstaat van universiteiten/hogescholen, corporates en innovatieve bedrijven en overheden, dat voortdurend verandert, groeit en zich versterkt.

CoSta Awards 29 september 2021
Op 29 september vindt de jaarlijkse uitreiking van de Costa Awards plaats. Deze prestigieuze prijs wordt uitgereikt aan de CoSta-deelnemer met de meest succesvolle en impactvolle samenwerking met een start-up.

Nieuw is dit jaar de CoSta publieksprijs! Deze prijs is bedoeld voor een nieuwe samenwerking tussen corporate en start-up, buiten het bestaande CoSta-netwerk. Heb je als groene groeier een innovatieve start-up en ben je dit jaar een unieke samenwerking aangegaan met een corporate? Of zijn jullie die corporate of mkb-onderneming, die dit jaar de handen in een heeft geslagen met een innovatie start-up om samen successen te behalen? Meld jouw project nu aan voor de Costa publieksprijs.

Meer informatie? Zie deze link.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, duurzame innovaties en online evenementen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.