Match: stikstofuitdagingen | VNO NCW Groene Groeiers Overslaan en naar de inhoud gaan

Match: stikstofuitdagingen

Het innovatieve vermogen van ondernemers is groot. Hoe mooi zou het zijn als we de lockdown-periode benutten om te inventariseren welke concrete oplossingen het Nederlandse bedrijfsleven heeft voor het terugdringen van de stikstofuitstoot en -depositie?

In overleg met brancheorganisaties en grote bedrijven heeft het VNO-NCW netwerk Groene Groeiers vijf stikstofuitdagingen geformuleerd:

Ben je Groene Groeier en ingelogd, dan werken bovenstaande linkjes en kun je participeren. Sluit je aan bij de ondernemers die in de besloten community laten zien dat ze oplossingen voor de uitdagingen hebben. Tot nu toe hebben 10 ondernemers zich online ingeschreven (zie onder). Offline zijn dat er veel meer, weet matchmaker Jolanda van Schaick, die de oplossers in kaart brengt.

Oproep:  Log in en laat aan andere ondernemers weten dat je een goed product of dienst hebt om het stikstofvraagstuk aan te pakken.    

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, duurzame innovaties en online evenementen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.