Nationale Conferentie Circulaire Economie | VNO NCW Groene Groeiers Overslaan en naar de inhoud gaan

Nationale Conferentie Circulaire Economie

Op 1 februari 2021 vindt de derde Nationale Conferentie Circulaire Economie plaats, dit keer in digitale vorm. We hopen jou daar ook te zien! 

In de transitie naar een circulaire economie staan we op een kantelpunt. Van inspirerende activiteiten op kleine schaal, naar grootschalige systeemverandering. Steeds meer organisaties zien in dat de circulaire economie een kans is. Circulaire economie is essentieel bij de aanpak van klimaatverandering, voorkomt verspilling van waardevolle grondstoffen en biedt een kans voor innovatie, groei en banen.

Om tot een doorbraak te komen moeten we nu doorpakken om deze kansen volledig te benutten en te zorgen dat de circulaire economie, dé economie gaat worden. Deze belangrijke transitie naar een circulaire economie is iets dat we gezamenlijk doen. Het doel van de conferentie is daarom om te inspireren, kennis met elkaar te delen en met concrete acties af te sluiten.

De Nationale Conferentie Circulaire Economie is ook jouw conferentie. Successen, ervaringen en kennis: je deelt het allemaal op deze dag. Het thema van dit jaar is het kantelpunt naar een circulaire economie, heb jij een initiatief of spreker dat goed aansluit bij dit thema? Stuur tot en met 13 december jouw voorstel in voor een deelsessie en deel je kennis in een aansprekende vorm.

Meer informatie en aanmelden? Zie deze link.

Aanmelden

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, duurzame innovaties en online evenementen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.