New Energy Challenge | VNO NCW Groene Groeiers Overslaan en naar de inhoud gaan

New Energy Challenge

Datum: 19 november 2020

Tijd: 15.30 uur

Dit voorjaar hebben Shell, Rockstart, YES!Delft en Get in the Ring een beroep gedaan op Europese en IsraĆ«lische start-ups die oplossingen ontwikkelen die van vitaal belang kunnen zijn om aan de toekomstige energiebehoeften wereldwijd te voldoen.
 
Tijdens de finale van de New Energy Challenge leer je als Groene Groeier de finalisten kennen, ontdek je de winnaars en kan je deelnemen aan een virtuele talkshow. Verschillende besluitvormers in de wereld van innovatie discussiĆ«ren over de rol van open innovatie en startups/ scale-ups om het groene herstel na COVID-19 te versnellen, de rol van innovatieve ondernemers en de oplossingen waarmee Nederland bijdraagt aan het versnellen van de energietransitie in Europa.
 
Wil jij als eerste weten welke winnende startup wordt toegelaten tot het Shell GameChanger-programma en welke scale-up de kans krijgt om een pilot te ontwikkelen en meer horen over oplossingen die kunnen helpen om het energiesysteem van de toekomst vorm te geven? Meld je dan aan voor de New Energy Challenge.

Meer informatie en inschrijven? Zie deze link.

Aanmelden

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, duurzame innovaties en online evenementen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.