Nieuwe subsidieregeling open voor circulaire ondernemers | VNO NCW Groene Groeiers Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe subsidieregeling open voor circulaire ondernemers

Onlangs zijn er verschillende regelingen gelanceerd waar groene groeiers op in kunnen schrijven. Nieuwsgierig of een van deze regelingen op jou van toepassing is? Hieronder vind je een korte samenvatting van wat de regelingen inhouden.

DEI+ CE
Ga je een innovatieproject starten voor de recycling van afval, gebruik of hergebruik? Of heb je een pilotproject voor biobased grondstoffen? Draagt dit ook bij aan minder CO2 in Nederland? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de regeling DEI+: Circulaire economie. Zie deze link voor meer informatie. 

TSE Industrie - Circulaire Economie
Op 6 juli 2021 opent een nieuwe subsidie: thema Circulaire Economie (CE) in de TSE Industrie. De subsidie is speciaal bedoeld voor onderzoek en ontwikkeling gericht op nieuwe producten, diensten en processen voor de circulaire economie. De innovaties moeten uiterlijk in 2030 leiden tot een eerste markttoepassing in Nederland. Interesse? Zie deze link.

MKB Idee
Voldoende deskundig en bekwaam personeel is goud waard voor een onderneming. Maar hoe kom je daar in deze tijd aan en zorg je er bovendien voor dat hun kennis en vaardigheden up-to-date blijven? De RVO regeling MKB Idee ondersteunt ondernemers die een goed idee hebben om de ontwikkeling van werknemers in hun bedrijf, branche of regio te stimuleren. Voor meer informatie, zie deze link.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, duurzame innovaties en online evenementen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.