NLinBusiness | Jouw gids voor internationaal ondernemen | VNO NCW Groene Groeiers Overslaan en naar de inhoud gaan

NLinBusiness | Jouw gids voor internationaal ondernemen

Groene Groeiers werken samen met NLinBusiness; jouw gids voor internationaal ondernemen. Met hun dienstverlening zijn zij voor het MKB in Nederland dé springplank naar succesvol ondernemen over de grens. 

NLinBusiness: méér ondernemers, in méér buitenland.   

NLinBusiness maakt het ondernemers makkelijker om internationaal te groeien. In zorgvuldig geselecteerde Cities of Opportunity bouwen zij aan NL Business Hubs, sterke netwerken van Nederlandse ondernemers en lokale dienstverleners.    
Op NLinBusiness.com vind je praktische en inspirerende informatie over internationaal zakendoen. Van marktrapporten, interviews tot tips voor het beste dienstverleners in jouw stad. Op evenementen, workshops en netwerkborrels ontmoet je de juiste mensen die jou verder helpen.   

NLinBusiness is een initiatief van de Nederlandse werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland, in samenwerking met de ministeries van Buitenlandse Zaken en Economische Zaken en Klimaat, de brancheverenigingen FME, evofenedex en Koninklijke Metaalunie.

Meer weten? Kijk op hun website of social media (LinkedIN en Twitter) en schrijf je in voor hun maandelijkse nieuwsbrief. U kunt ook contact opnemen met Dirk de Bie (dirk@nlinbusiness.com, 0611351694)

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, duurzame innovaties en online evenementen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.