Schrijf je in voor de Rabo Duurzame Innovatieprijs | VNO NCW Groene Groeiers Overslaan en naar de inhoud gaan

Schrijf je in voor de Rabo Duurzame Innovatieprijs

De Rabo Duurzame Innovatieprijs is op zoek naar duurzame dwarsdenkers met innovatieve oplossingen die er écht toe doen. Oftewel naar groene groeiers! Ondernemers met een duurzaam product dat het verschil kan maken in de maatschappij, maken kans op € 20.000,- en toegang tot een netwerk en kennis om op te schalen. De winnaars – er zijn verschillende categorieën - mogen deelnemen aan een speciaal accelerator program van YES!Delft!, de publiekswinnaar mag deelnemen aan een masterclass van de MalieAcademy van VNO-NCW en MKB Nederland. 

SusPhos
SusPhos was in 2020 de winnaar van de Rabo Duurzame Innovatieprijs in de categorie Circulaire economie. Het bedrijf ontwikkelde SusFire, de eerste bio-based vlamvertrager, gemaakt uit afval en op basis van een eigen gepatenteerd proces waarbij fosfaat uit afvalwater wordt omgezet. Marissa de Boer, co-founder en CEO: “Je hebt verschillende partijen nodig om een transitie te realiseren. Door de Innovatieprijs kregen we van de Rabobank een duurzame mindset en een netwerk om dit te kunnen realiseren.” 

Meer informatie en aanmelden

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, duurzame innovaties en online evenementen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.