Tool: Innovatiespotter | VNO NCW Groene Groeiers Overslaan en naar de inhoud gaan

Tool: Innovatiespotter

De Innovatiespotter is een krachtige online tool die het internet afspeurt naar bedrijven die actief zijn op het gebied van innovatie, technologie en duurzaamheid. 

Dagelijks worden hiervoor online gegevens van 1,8 miljoen bedrijven in Nederland verzameld. Een team van data wetenschappers analyseert deze gegevens en clustert de resultaten binnen alle denkbare thema‚Äôs. Zo vindt de Innovatiespotter bedrijven binnen (top)sectoren als duurzame energie, agro-food, health, water, logistiek, IT en hightech. 

De Innovatiespotter strijdt tegen versnippering van het Nederlandse innovatielandschap en draagt bij aan meer transparantie in een regio of sector door een betere verbinding met startups en MKB. Hierdoor komen partijen met elkaar in contact die elkaar anders niet snel vinden. Ook levert zij een krachtige analysetool om inzicht in de regio of sector te krijgen. Het VNO-NCW netwerk Groene Groeiers zet de Innovatiespotter in om oplossers te vinden voor de vijf stikstofuitdagingen.

Meer lezen over het aanbod van de Innovatiespotter? Zie deze link.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, duurzame innovaties en online evenementen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.