Tool: Kraak de Coronacrisis | VNO NCW Groene Groeiers Overslaan en naar de inhoud gaan

Tool: Kraak de Coronacrisis

De corona crisis verplicht vele bedrijven, waaronder Groene Groeiers, om stil te staan. Een goed moment om te bekijken hoe de maatschappij en economie zijn ingericht en hoe bedrijven hun systemen na de crisis willen opbouwen.

In welk stadium jouw idee of initiatief ook is, Kraak de Crisis helpt je graag verder om dit samen met experts te ontwikkelen. Zij hebben coaches, potentiële investeerders en andere partners gemobiliseerd die helpen om jouw inzending voor een duurzamer en socialer Nederland na de crisis op te schalen. Initiatieven die nu, maar ook na de crisis werkgelegenheid creëren. Zo bouwen we samen het fundament voor een veerkrachtig land.

Hoe werkt Kraak de Crisis?
Via kraakdecrisis.nl kunnen deelnemers tot en met 3 mei hun idee indienen. Het publiek bepaalt wat de beste tien inzendingen zijn. Zij gaan, onder begeleiding, in vijf dagen hun idee doorontwikkelen. De finalisten pitchen op 8 mei om 20:00u hun concept tijdens een openbare livestream. De jury, bestaande uit financiers, succesvolle ondernemers en experts op het gebied van duurzame verdienmodellen, kiest vervolgens de drie beste ideeën en maakt de winnaars direct bekend. Het doel is om de 3 winnende concepten met €5.000 te funden en te voorzien van professionele coaching.

Meer informatie en jouw idee aanmelden? Zie deze link.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, duurzame innovaties en online evenementen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.