Vereniging Circulair Friesland | VNO NCW Groene Groeiers Overslaan en naar de inhoud gaan

Vereniging Circulair Friesland

De Vereniging Circulair Friesland is een samenwerkingsverband van bedrijven, overheden, kennisinstellingen en (maatschappelijke) organisaties. Zij zetten zich op de thema’s Landbouw, Biomassa, Voeding, Water, Bouw, Kunststoffen, Mobiliteit, Energie en Onderwijs in voor de Friese economie van de toekomst.

Aanjagers
Op alle thema’s is een aanjager actief. De aanjagers zijn circulaire experts binnen hun thema. Ze signaleren knelpunten, koppelen vraag en aanbod aan elkaar, zijn op de hoogte van wet- en regelgeving en kunnen leden en andere organisaties net dat duwtje in de goede (circulaire) richting geven.

Samen werken aan een circulair Fryslân
Het netwerk van Circulair Friesland groeit en groeit. Inmiddels bestaat de vereniging uit bijna 100 leden. De leden trekken gezamenlijk op richting de circulaire economie. Zij vervangen oude gewoonten door vernieuwende werkwijzen die passen bij de economie van de toekomst. Zo maken ze de regio steeds duurzamer.

Geen circulair idee is Circulair Friesland te gek, zolang het maar bijdraagt een 100% circulair Fryslân, volop werkgelegenheid en bloeiende, toekomstbestendige bedrijven en organisaties.

Meer weten over Circulair Friesland? Kijk op www.circulairfriesland.frl.  

 

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, duurzame innovaties en online evenementen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.