Wat is #innovatiefZuidHolland voor jou? | VNO NCW Groene Groeiers Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat is #innovatiefZuidHolland voor jou?

Innovatie is overal. De energywall op de N470 die fungeert als geluidsmuur en tegelijkertijd energie opwekt. Stoeptegels die gemakkelijk zware regenval kunnen afvoeren, waardoor de straten niet meer blank staan. Dit soort innovaties zijn nu belangrijk, maar ook zeker voor de toekomst. Want de wereld verandert snel. 

Bovenstaande ideeën ontstaan doordat groene groeiers, onderzoekers en beleidsmakers samenwerken. Door kennis te delen en perspectieven uit te wisselen, bijvoorbeeld in fieldlabs. Daarom roept de provincie Zuid-Holland op om innovaties te delen om elkaar te inspireren. 

Wat vind jij als groene groeier hét voorbeeld van Innovatief Zuid-Holland? Maak hier een foto van en deel het op social media met #innovatiefZuidHolland. Zo laten we samen zien welke mooie oplossingen in Zuid-Holland worden bedacht. Iedere maand wordt een idee uitgelicht. Wie weet staat jouw idee hier straks tussen.

Meer info? Zie deze link

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, duurzame innovaties en online evenementen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.